Сътрудничество от ново поколение

FlameStarter с гордост обявява постигнатото споразумение за сътрудничество в иноваторската идея за крипто мениджмънт.

FlameStarter e единстен, ексклузивен и специален представител на ТАСК фонд. ТАСК е крипто валута, чиято цена е формирана на база фонд за управление на криптоактиви. Фондът за управление следва трендове, пикове и спадове с търговия с най-популярните крипто валути. Цената на ТАСК валутата се формира от резултатите постигнати от фонда. Фондът с активи се управлява от професионални, сертифицирани трейдъри с години опит в търговията с криптовалути, реални валути, акции и облигации от световните капиталови пазари.

Покупката на ТАСК става само и единствено през сайта на Юрекс Трейд, собственик на фонда: https://task.urex.io/ Юрекс Трейд е партньор на най-големите крипто борси по света, предлага и допълнителни услуги като съхранение на валути, електронен портфейл, депозити на крипто активи и обмен срещу реални пари.

FlameStarter като партьор отговаря за рекламата и подпомага регистрацията на клиенти и тяхното включване във фонда. Регулярно ще публикуваме, както и досега, отчетите и данните за представяне. Можете да се обръщате през официалните канали за повече информация за възможностите за покупка.

Предупреждение: Валутата е силно волатилна, търговията с крипто валути е нерегулирана и свързана с риск от загуба на капитал.