КриптоТаб с новости

Автор: Dr.Flame

Партньорите от КриптоТаб представиха преди няколко месеца нова услуга за клауд-майнинг. С други думи възможност да използваш дистанционни ресурси под наем, които да превъртат информационни масиви и да овъзмездяват това с крипто валута. В началото тази услуга не беше възможна за България и нямаше как да се използва. От два месеца вече разрешиха използването на български дебитни/кредитни карти и Dr.Flame веднага използва собствени ресурси, за да тества приложението. Чрез месечен абонамент се използват различни мощности, които съответстват на естествената мощност на вашето устройство. Ако използвате за безплатен майнинг лаптоп със средна мощност около 1500 H/s, то за 10 лв на месец можете да увеличите скоростта на добив до 6000 H/s. Това увеличение съответства на 5-6 долара месечно при настоящата цена на Биткойн. Това не натоварва допълнително компютъра. Съществуват още три по-високи мощности със съответно по-голяма месечна такса. Съществува възможност за няколко устройства с една и съща такса, платена по един и същи начин. Има неудобството, че трябва да се активира повторно на всеки 3 часа, не е постоянно активна услуга. На пръв прочит операцията е безсмислена, но прогнозата в дългосрочен аспект за увеличение на цената на Биткойн прави упражнението дългосрочна инвестиция с много ниска себестойност. Остава възможността за разпространение на личния Ви линк за афилиейт последователи, което също може да донесе допълнителни приходи за всеки последовател и Вас самите.

Споделен реален опит за един пълен месец: Увеличение с 3 пъти посредством клауд мощности. Личното потребление не беше 24/7 на услугата. Използвана стандартна българска дебитна карта за таксата – 9,90 лв. Средно потребление за тестовия месец е около 10 работни часа на денонощие. Компютъра работи на напълно стандартно натоварване при изпълнение на ежедневните си рутинни задачи. Не са отчетени загряване, шумове, претоварване или друго. При използване на други приложения и опции скоростта пада до около 3000 H/s. Най-висока засечена мощност 7000 H/s.- активирано допълнителна мощност, отворен крипто браузър и активни дурги приложения. Приход за месеца 6,05 долара.

Целта остава същата до август 2021 да се добие един пълен биткойн с безплатен майнинг и постоянно използване на личен лаптоп. Прогнозата за тогава цена на USDBTC – 12 000. Последвайте линка и инсталирайте: https://cryptotabbrowser.com/2334080