В секцията за Анализи ще предоставяме информация за отминали събития и техния прочит от пазара. Понякога можем да поставим изпреварваща информация или информация-предупреждение, но в никакъв случай не я приемайте като покана за търговия или насочване към сделки.

Основно информацията е за Форекс пазара поради неговата скорост, висока ликвидност и моментални резултати. Предоставените анализи са за свободно ползване и се отнасят и до стартъп проекти, недвижими имоти, търговия с криптовалути, инвестиция в заеми или инвестиция по конкретен проект.

 Ние предоставяме анализи на свои инвестиционни проекти, както и на бъдещи инвестиции и възможности, които освен като анализ ще бъдат представени и като отделен проект в съответната секция в сайта.

Ние можем да извършим анализ и оценка на Ваш проект, след като ни запознаете с него в контактната форма. Понякога е необходима по-дълга комуникация и размяна на документация. Някои от изследванията или съставянето на становище са обвързани с комисион, за което ще бъдете предварително информирани. Други, в повечето случаи, са напълно безплатни и се анализират за Ваше удобство и услуга. Тук сме, за да си помагаме.

Дискретността при всеки казус е гарантирана!

Анализ на пазара.        /05.04.2019/

Относително спокойна седмица, без особенна промяна в основите настроения и фундаменти. Фондовите пазари продължиха тримесечното си рали, като че ли вече по инерция, валутните пазари останаха в установените рейнджове, златото също.

Поредната седмица без изненади /12.04.2019/

Поредна седмица без особенни изненади по всички основни финансови пазари. Широка консолидация за щатския долар и леко седмично покачване за основните щатски борсови индекси, но не и за европейските.

Доходноста по щатските трежърис продължи да пада​ /02.04.2019/

Седмица която не поднесе нищо ново на финансовите пазари. Дори и темата с отново отхвърлената сделка за брекзит отдавна не е нова, въпреки че продължава да създава волатилност, но само за британския паунд.

Бурна седмица за финансовите пазари /27.03.2019/

Бурна седмица за финансовите пазари, от свръх оптимизъм, до връщане към обективизма, и осъзнаване на все пак доста видими фактори, но пренебрегвани от пазарите от началото на тази година. 

Крайно решение /20.03.2019/

През последната седмица отново водеща новина на пазарите бяха драмите около Брекзит. Определено трейдърите не реагират така рязко и не се отчита висока волатилност при поредното решение от парламента или след изказване на Тереза Мей.

До кога /22.03.2019/

На световните финансови пазари, изминалата седмица отново беше под контрола на биковете. Въпреки че няма сериозна фундаментална обосновка, започналото рали в края на декември остана в сила. Въпросът е обаче до кога?

Нашите партньори: